Referendová sopka

4. februára 2015, prorok, Kto za to môže?

Viem si predstaviť, ako bude vyzerať nedeľa 8. februára u nás doma. Pokojná, pohodová, s predlženým spánkom možno aj do deviatej… , jednoducho taká zavidenia hodná.

Biela bude aj naďalej biela. Čierna ostane čiernou. Pracovná doba v nákupných centrách sa nezmení a všetci nákupov chtivých si budú môcť s chuťou utrácať svoje chechtáky. Ak nepríde väčšia kalamita, vlaky budú meškať iba desať minút. Tí, ktorí musia do práce, budú musieť prispieť k rastu národného dôchodku… , aby sme si všetci postupne ujedali zo spoločného koláča.

Koperník svoje tvrdenie nezmení a Pytagorova veta ostane aj naďalej v tvare a2 + b2 = c2. Najbohatší muž sveta ostane na prvej priečke… a Slováci budú môcť zhodne konštatovať, že im zo spoločnej kasy ubudlo.

Chcem povedať, že budem nesmierne šťastná, že referendová sopka v nedeľu utíchne. Je prvá svojho druhu na našom území a jej lobby bolo až, dovolím si, tvrdiť agresívne. Na ten počet lesbičiek a gejov (nepatrnú menšinu), ktorá u nás žije mala na naše pomery prisilné lobby a rozčerila hladinu pokojného spolužitia až do úplného bahna. Hnus. Nech prišla z ktorejkoľvek svetovej strany, prišla z dobre platených miest a ja pevne verím, že gro zdravého sedliackeho rozumu sa nedalo opiť vôňou západu a mocou peňazí a tvar rodiny ostane nemenný.