Cabernet Sauvignon Sophia TM

12. októbra 2012, prorok, Toto nekupujte

Včera večer som sa rozhodla založiť si rubriku s názvom „toto nekupujte“. Jej úlohou bude poukazovať na nedostatky obchodnej siete, distribútorov a všetkých, ktorí majú čo do činenia s obchodom. Pozornosť sústredím na import a ak naďabím na trhu na čokoľvek nekvalitné, znehodnotené alebo inak ohrozujúce zdravie človeka a tiež peňaženku zákazníka, v tejto rubrike to odprezentujem.

Ak reklama, tak dokonalá; ak ochrana spotrebiteľa, tak kompletná.

 

Vzhľadom k tomu, že mám veľmi dobré skúsenosti s bulharskými vínami a včera som objavila na trhu novú značku, neváhajúc ani na okamih som ju vložila do svojho nákupného vozíka. Večer sme si hneď „víno“ otvorili a zamrzol nám úsmev na tvárach. Už to, s akou ľahkosťou chcela opustiť zátka hrdlo fľaše neveštilo nič dobré. A džin z fľaše v podobe „vône“ bola druhá známka, že to VÍNO piť nebudeme. Víno farby vody zafarbené troškou ríbezľovo-malinového sirupu, možno mierne skvaseného sa piť naozaj nedalo a vtedy som si uvedomila, prečo určitá skupina obyvateľstva pije Čučo? Preto lebo je lepšie a zdravšie ako Cabernet Sauvignon značky Sophia TM. Preto bez váhania tu uvádzam všetky údaje, aby ste si ušetrili pár euráčov a kúpili niečo hodnotnejšie.

 

Cabernet Sauvignon

Suché víno červené

Obsah: 0,75 l  Alk.: 11% obj.

Dovozca a distribútor:

Alista – export, import, s. r. o.

Sibírska 31, Prešov

Slovensko

Tel: 0 905 127 102

Výrobca a fľašovateľ: viď etiketa

Krajina pôvodu: Bulharsko

Obsahuje siričitany

L: viď etiketa

cena: 2,49 € (obchodík nebudem menovať, nemôže za to, ale pani vedúcej tiež doporučím, aby túto značku radšej od toho distribútora neobjednávala).

 

O skutočne dobrých vínách z Bulharska sa zmienim niekedy nabudúce – ich distribútor (nie ten, ktorý je uvedený vyššie) si to zaslúži.