Založ si blog

Bankový kartel je príčinou utrpenia ľudstva

Nadpis blogu som prevzala z knihy s názvom Ilumináti Sekta, ktorá sa zmocnila sveta od Henryho Makowa Ph. D. Viem, že nie každého osloví názov tejto knihy, nie každý si ju môže kúpiť, nie každého zaujíma táto tematika, preto chcem byť šíriteľom aspoň niekoľkých myšlienok. Šírim ich prostredníctvom blogu pretože je najvyšší čas sa oboznámiť s pozadím politickej, ekonomickej a hospodárskej situácie.

 

Začnem kapitolou s rovnomenným názvom.

 

Osobným záujmom bankárov je, aby štát (to je ľudia) vytvárali čo najväčší dlh. Oni stoja za marxistickým, socialistickým a liberálnym hnutím, ktoré všetky vyžadujú veľké vlády a mnoho sociálnych výdavkov. Oni stoja za katastrofálnymi vojnami posledného storočia.

Prirodzene, keď môžete tvoriť peniaze z ničoho, je tu silný stimul používať dlhy na ovládanie obyvateľstva a preberať skutočný majetok. To je podstatou „dlhovej krízy tretieho sveta“. Oddaný vlastníctvu všetkého majetku sveta a zotročovania ľudstva, bol na svet vypustený nenásytný upír. (Koniec citácie.)

Comment: Stojí zato si prečítať tú knihu. Posledná veta tejto kapitoly znie: „Konečne nastala vesmírna vojna medzi Bohom a Zlom.“

 

Ešte zaujímavejšie informácie poskytuje kapitola Ako urobiť svet bezpečným… pre bankárov.

 

Opäť niekoľko citácií.

Bankári sa desia toho, že by sme nechceli každoročne platiť miliardy na úrokoch za peniaze, ktoré vytvorili z ničoho a sú tlačené našimi daňami. (Predstavenstvo Federálneho rezervného systému, kartelu prevažne súkromných bánk, tento monopol získalo podvodom v roku 1913.)

Bankári sa boja, že by sme, ako bezdomovcov pes, mohli povedať: „to zvládnem sám.“

Boja sa, že vláda by mohla ísť ešte ďalej, a „nezaplatiť trilióny rádoby „dlhov“. Desia sa straty moci. V noci nemôžu spať. Bankári už podnikli kroky k tomu, aby mohli spať pokojnejšie.

Tieto preventívne opatrenia nám pomáhajú porozumieť svetu, v ktorom žijeme. Prečo je bezpečnejší pre bankárov, ale menej bezpečný a bizarnejší pre všetkých ostatných?

Za prvé, ľudia, ktorí vlastnia stroje na peniaze, majú tendenciu sa priateliť s mnohými ďalšími ľuďmi. Bankári pomohli svojim priateľom vytvoriť monopoly na ropu, chemikálie, farmaceutika, dopravu, média atď. a urobili veľmi dobrú investíciu. Viete si domyslieť, ako je táto skupina ľudí zodraná? O účasť na ich žranici súperia právnici, novinári a intelektuáli. (Posluhovanie tomuto kartelu je zárukou „úspechu“.)

 

Prvým opatrením bankárov je, kúpiť si všetkých politikov. Druhým je, kúpiť významné mediálne inštitúcie za účelom propagácie ilúzie, že politici činia rozhodnutia a zastupujú naše záujmy. Tretím opatrením je ovládnutie vzdelávacieho systému, aby zaistilo, že ľudia prestanú myslieť už v ranom veku. (Koniec citácií.)

 

Comment: Mohla by som pokračovať, ale radšej svoje písanie na tomto mieste ukončím. Objavil sa vám tu obraz vývoja Slovenska? Ak dobre sledujete dokumentárny film o Slovensku, jeho hlavných hrdinov a zvládanie hereckých úloh mal by sa vám začať pred vašim vnútorným zrakom širokouhlý film, na ktorom pozadí sme aj my všetci.

Realita dneška

21.02.2015

Referendová sopka

04.02.2015

Viem si predstaviť, ako bude vyzerať nedeľa 8. februára u nás doma. Pokojná, pohodová, s predlženým spánkom možno aj do deviatej… , jednoducho taká zavidenia hodná. Biela bude aj naďalej biela. Čierna ostane čiernou. Pracovná doba v nákupných centrách sa nezmení a všetci nákupov chtivých si budú môcť s chuťou utrácať svoje chechtáky. Ak nepríde väčšia [...]

Pastiersky list. Posolstvo prvé.

26.01.2015

Téma 1. kvartálu roku 2015 nenechala suchou a neznalou jedinú domácnosť, jedinú osadu, jediný dialóg dvoch známych či priateľov, jediného blogera či novinára. Referendum. Áno, referendum, vojde do dejín Slovenska a možno aj do učebníc dejepisu alebo morálky. Vhodnosť zvážia, ako vždy, kompetentní. Poviem pravdu, nemám rada túto tému a po prečítaní titulkov správ [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

prorok

Postrehy zo života, ktoré rozplačú..., potešia..., poučia... ak aspoň jednému vyčarím úsmev na tvári, ak aspoň jedného poteším, ak aspoň jedného poučím, budem šťastná. Som tu pre vás... jedná z vás. ...viem sa rýchlo nadchnúť, viem sa rýchlo rozhodnúť, viem sa rýchlo a nahlas rozhnevať... to som ja

Štatistiky blogu

Počet článkov: 69
Celková čítanosť: 216860x
Priemerná čítanosť článkov: 3143x

Autor blogu